Salg af kød

Salg af kød

Efteråret er slagtetid på moselykken.

Vi sælger årligt ca. 30 lam, 2 x ½ gris og fra 2024 kalvekød/oksekød.


Alle vores dyr bliver slagtet på Kisbæk Slagteri, hvor dyrene bliver dyrlægekontrolleret og behandlet efter alle kunstens regler.


Køber afhenter selv på slagteriet og vælger, i sammenråd med slagteren, hvordan det skal skæres ud.


Lammekød


Vi sælger lam som levende lam, eller som hele slagtet lam.


De bliver vejet ved slagteren, umiddelbart før finpartering (slagtevægt), og det er den vægt vi afregner efter.


Vi har lam i forskellige størrelser og de vejer typisk mellem 15 - 30 kg (slagtevægt).


Ønsker du kun et halvt lam, skal du selv finde en at dele med, da slagteren kun kan partere et helt lam ad gangen.


Pris 2024: 70 kr. pr. kg (slagtevægt)  inkl. moms + slagteomkostninger (ca. 500 kr.)


En gang i mellem, får vi lavet lammespegepølser, eller lammegrilpøsler af vores lam hos slagteren. Slagteren laver kun store portioner, typisk af et helt lam, så vi sælger derfor overskudet.  Følg med her på siden, hvis det har interesse.

Typisk får vi lavet lammespegepølser i efteråret og grillpølser om foråret.

Svinekød


Vi sælger vores grise som halve grise. Vi har kun to grise ialt, så vi sælger kun 2 x ½ gris.


De bliver vejet ved slagteren, umiddelbart før finpartering (slagtevægt), og det er den vægt vi afregner efter.


½ gris vejer typisk 45 -55 kg (slagtevægt).


Pris 2024: 45 kr. pr. kg (slagtevægt)  inkl. moms + slagteomkostninger (ca. 500 kr. for ½)

Kalvekød/oksekød


Vi slagter i år 3 ungdyr (maks. 3 år). De bliver solgt i kvarte eller halve dyr. Vi forventer en kvart vejer ca. 40-60 kg. De bliver vejet ved slagteren inden partering.


Pris 2024: 70 kr. pr. kg (slagtevægt) inkl. moms + slagteomkostninger (ca. 750 kr. for 1/4)

Bestilling


Bestilling foregår ved at kontakte Line eller Jens.


Se kontaktoplysninger nederst på siden